Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Elinde Bitcoin tutanlara son çağrı! Çok daha fazla düşecek

Son dakika: Elinde Bitcoin tutanlara son çağrı! Çok daha fazla düşecek

69 bin dolar ile tarihi zirvesini gördükten sonra rekor seviyelerde düşen Bitcoin için korkutan tahmin geldi. Uzman isim, kripto paranın 10 bin dolar seviyesine kadar düşeceğini iddia etti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Bitcoin için Mobius Capital Partners’ın kurucularından Mark Mobius, yatırımcıları dehşete düşüren bir açıklamada bulundu.

Ünlü isim Bitcoin için sonraki hedefinin 10 bin dolar olduğunu söyledi. Buna ek olarak ‘çok riskli olması’ dolayısıyla ne kendi ne de müşterilerinin parası ile dijital varlıklara yatırım yapmayacağını ekledi.

DMM'den ÖTV ve KDV'ye zam iddialarına yalanlama: 'Spekülatif haberlere itibar... Haberi Görüntüle

"HAYRETE DÜŞÜRÜCÜ"

BloombergHT’nin aktardığına göre, buna rağmen Mobius, “Yatırımcıların kriptoya olan inançları nedeniyle, kripto var olmaya devam edecek. FTX’in iflasına rağmen Bitcoin’in fiyatının bu seviyede kalabilmesi hayrete düşürücü” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Sam Bankman-Fried’in eski CEO’su olduğu FTX platformu ve onun kardeş şirketi Alameda Research’ün çöküşünün kripto piyasasını kaosa sürüklemesinin ardından, çöküş dalgasının diğer platformlara yayılması hakkındaki endişeler devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading