Yandex Metrica

Son dakika: Ekmek 1 TL, Ramazan pidesi ücretsiz oldu!

Son dakika: Ekmek 1 TL, Ramazan pidesi ücretsiz oldu!

Son dakika haberleri... Ekmeğe ve simide gelen peş peşe zam haberlerinin ardından o ilçede vatandaşları sevindiren haber geldi. Kentin belediye başkanının Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre ekmek fiyatları 2023 yılında 1 TL olarak kalmaya devam edecek. Öte yandan Ramazan Pidesi bu yıl da cretsiz olacak.

Ekonomi

06.02.2024, 23:21

Son dakika haberleri... Türkiye, 23 Mart Perşembe günü başlayacak Ramazan ayını beklemeye başladı. Öte yandan, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, sosyal medyadan yaptığı duyuruda kent sakinlerine müjdeli haberi verdi.

Ekmek ve simit fiyatları son günlerde artmışken Mehmet Gürbüz, 2023 yılında ekmeğin 1 TL olarak kalmaya devam edeceğini, Ramazan pidesinin ise ücretsiz dağıtılacağını söyledi.

Emeklilik yaşında değişiklik! Prim şartını yerine getirenler emekli oluyor Emeklilik yaşında değişiklik! Prim şartını yerine getirenler emekli oluyor Haberi Görüntüle

"PİDELER BİZDEN"

Mehmet Gürbüz, söz konusu haberini şu ifadelerle duyurdu:

"Hali hazırda 1 TL olan Halk Ekmek’e bu sene de zam yapılmayacağı müjdesinden sonra bir müjde daha vermek istiyorum. Geçen sene olduğu gibi bu sene de #Ramazan boyunca vatandaşlarımıza #RamazanPidesi’ni ücretsiz sağlayacağız! Siz Ramazan’ı yaşamaya odaklanın, pideler bizden"

Elbistan Belediye Başkanı ayrıca, bu yıl üretim kapasitesinin de 2 katına çıkartılacağını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading