Yandex Metrica

Son dakika: Ehliyetini yenilemeyenler için son tarih belli oldu! 28 yaş üstüne kötü haber

Son dakika: Ehliyetini yenilemeyenler için son tarih belli oldu! 28 yaş üstüne kötü haber

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan ve 1 Ocak 2016 yılından önce düzenlenen ehliyetler ile ilgili açıklama yapılarak 31 Aralık 2022 yılına kadar süre verildiğini ve o güne kadar ehliyetlerini yenilemedikleri taktirde ceza ödeyecekleri paylaşıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:42

Randevu alınarak ehliyetlerin yenilenmesi gerekiyor. 2023 yılına kadar yenileme işlemini yapmayan vatandaşlar ise ilk trafik uygulamasına girdiklerinde eski tip ehliyetten kaynaklı olarak ceza alacaklar.

2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? 2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne... Haberi Görüntüle

RANDEVU DETAYLARI

Ehliyetini yenilemek isteyenlerin için son başvuru tarihi 31 Aralık 2022 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar eski ehliyet kullanabilir. Ancak söz konusu tarihten sonra geçerli olmayacak. Ehliyet yenileme randevusu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesi nvi.gov.tr üzerinden veya ALO 199 hattından alınabilir.

Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Haberi Görüntüle

GEREKLİ BELGELER

Ehliyet yenileme son başvuru tarihi 31.12.2022 olduğu belirtildi ve ehliyet yenileme için de bazı belgelerin gerektiği ifade edildi. Bu belgeler ise şöyle paylaşıldı:

Kimlik Belgesi

Sürücü Sağlık Raporu

Sürücü belgesi değerli kâğıt ve harç bedeli, vakıf payı

1 adet biyometrik fotoğraf

Kan grubunu belirtir belge veya yazılı beyan

Adli Sicil Belgesi (Elektronik ortamda sistemden kontrol edilmektedir. Ayrıca E-devlet üzerinden temin edilebilir.)

Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı diyerek uyardı: İki nokta çok önemli Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı... Haberi Görüntüle

HANGİ BANKALARA YATIRILACAK?

Ehliyet Yenileme ücreti Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Trafik vakfınca protokol yapılmış ödeme yapılabilen banklara yatırılabilir. Ehliyet yenileme ücreti 15 TL’dir. Bu ücret ise aşağıdaki bankalardan yatırılabilir.

Akbank

Aktif Bank

ING Bank

Şekerbank

Türkiye Vakıflar Bankası

Kuveyt Türk Katılım Bankası

Albaraka Türk Katılım Bankası

T.C. Ziraat Bankası

Türk Ekonomi Bankası

Garanti Bankası

Denizbank

PTT Bank

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading