Yandex Metrica

Son dakika: Dolardan bir rekor daha! 1 dolar kaç TL oldu? GÜNCEL FİYAT

Son dakika: Dolardan bir rekor daha! 1 dolar kaç TL oldu? GÜNCEL FİYAT

Son dakika haberleri... ABD banka iflasları ve Fed'in faiz politikası belirsizlikler sebebiyle yükselen dolar kuru bugün 19,03 seviyesini gördü ve yeni rekorunu kırdı. Dolar daha sonra geri çekildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:35

Son dakika haberleri... Dolar kuru son dönemdeki fiyat hareketlerine bir yenisini daha ekledi ve 19,03 TL üzerini görerek rekor kırdı. Dolar daha sonra geri çekildi ve 18,99 seviyesinde fiyatlanmaya başladı. Dolar kuru saat 11:30 itibariyle 19,01 üzerinde fiyatlanıyor.

ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? Haberi Görüntüle

PİYASALARDA BELİRSİZLİK VE KAOS HAKİM

Dünya çapındaki analistler, Credit Suisse'in İsviçre Merkez Bankası'ndan (SNB) yaklaşık 54 milyar dolarlık kaynak elde ettiğini duyurmasıyla birlikte para piyasalarında risk iştahının azaldığını kaydederek, bugün Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) para politikası kararlarının beklendiğini ifade ediyor.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Sivas-İstanbul seferleri başlıyor! Süre kısalacak Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Sivas-İstanbul seferleri başlıyor! Süre kısalacak Haberi Görüntüle

50 BAZ PUAN FAİZ İHTİNALİ GERİLEME

Piyasalardaki son atmosfere göre Avrupa Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz artışı yapma ihtimali yüzde 14 seviyesine kadar geri çekildi, böylece bankanın faiz artırımlarına 25 baz puan üzerinden devam edeceği öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading