Yandex Metrica

Son dakika! Dolar ve euroda düşüş başladı

Son dakika! Dolar ve euroda düşüş başladı

Son dakika haberine göre dün öğlen saatlerinde döviz ve altında yaşanan hareketliliğin ardından bugün piyasalar normalleşmeye başladı. Borsa İstanbul'un rekor üstüne rekor kırması döviz ve altında sert düşüşün yaşanmasına neden oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:21

Son dakika haberi... Dolar, euro ve altında sert düşüş. Dün meydana gelen hareketliliğin ardından dolar, euro ve altında düşüş yaşanmaya başladı.

Döviz ve altındaki hareketliliğin ardından yapılan müdahaleler piyasaları normalleşme yoluna soktu. Dün 13.50 olarak işlem gören dolar kuru, 11.80'e kadar gerilemiş durumda.

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve euro kurunda son durum! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve euro kurunda son... Haberi Görüntüle

EURO EN ÇOK DEĞER KAYBEDEN PARA BİRİMİ

15 TL'nin üstüne çıkan euro, alınan kararların ardından 14 bandlarına geriledi. Her geçen dakika düşüş yaşayan para biriminin bugün akşam saatlerine doğru 13 sularına inmesi bekleniyor.

Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak: Nakit ihtayacı olanlar hemen başvuru yapsın Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak:... Haberi Görüntüle

ALTIN 700 TL'NİN ALTINA DÜŞTÜ

772 liraya kadar yükselen gram altın öğlen 12:00 sularında 700 liraya kadar geriledi. Uzman ekonomistler gram altının gün içinde 600 sularına ineceğini açıklamıştı. Yapılan açıklamaların ardından altının 700 liranın altına düştüğü görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading