Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Devlet bankaları harekete geçti! İhtiyaç sahiplerine faizsiz kredi verilecek

Son dakika: Devlet bankaları harekete geçti! İhtiyaç sahiplerine faizsiz kredi verilecek

Son dakika haberleri... Devlet bankası Halkbank milyonlarca vatandaşa sıfır faizli kredi müjdesi verdi. Bankanın belirlediği koşulları sağlayan kişiler sıfır faizle 300 bin TL kredi alabilecek. İşte, detaylar...

Ekonomi

05.03.2024, 08:45

Son dakika haberleri... Devlet bankalarından ihtiyaç sahiplerine yeni müjde geldi. Halkbank, sıfır faizli 300 bin TL'ye varan kredi veriyor. İşte, Halkbank'In sıfır faizli kredi imkanından faydalanabilmek için gerekli olan şartlar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon için tarih verdi: Düşüşü belirgin şekilde... Haberi Görüntüle

GENÇLER 300 BİN TL'LİK KREDİDEN SIFIR FAİZLE FAYDALANABİLECEK

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini bitiren genç girişimcilere 3000 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlanıyor. Ayrıca krediye başvuru yapacak adayların, kredi başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını tamamlamamış olması isteniyor. Genç girişimciler KOSGEB tarafından onaylanan projelerini Halbank'a sunabilir ve yüzde 100 indirimli 300.000 TL'ye varan kredi imkanından yararlanabilir.

Bakanlıktan Emeklilere bayram müjdesi! Bayramda bakanlığa ait trenlerde emeklilere yüzde... Haberi Görüntüle

KOSGEB KREDİSİ ALANLAR DİKKAT!

Bu kredi, KOSGEB tarafından sağlanan hibe ve faizsiz kredi desteğinden yararlananlara verilmeyecek. Ayrıca, önceki yıllardan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredi borcu bulunanlar da sıfır faizli kredi imkanından yararlanamayacak.

Emekliler banka hesaplarınızı kontrol etme vakti! O bankadan maaşını alanlara... Haberi Görüntüle

HALKBANK ŞARTLARI AÇIKLADI

Halbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Başvuru tarihi itibarıyla son 5 yıl içinde, 2016 yılında uygulamaya konulan KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği Protokolü ile 2017 yılı KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği Protokolü kapsamında KOSGEB destekli kredilerden yararlanan esnaf ve sanatkarlar ile deprem, heyelan, sel afetlerine ve/veya terör olaylarına maruz kalmaları nedeniyle KOSGEB Acil Destek Kredisi Programı kapsamında KOSGEB destekli kredilerden yararlanan esnaf ve sanatkarlar hariç, diğer kamu kurum ve kuruluşların faiz ve/veya hibe desteği niteliğindeki desteklerinden yararlanan esnaf ve sanatkarlar Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli bu kredilerden faydalanamayacaktır.

Kredi talepleri banka tarafından değerlendirilecek. Kredi verilecek bireylerden ek belgeler talep edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading