Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Dev bankadan 5000 TL ek ödeme hamlesi! Başvuranın hesabına 1 dakika içinde geçiyor! Hiçbir ek şart yok

Son dakika: Dev bankadan 5000 TL ek ödeme hamlesi! Başvuranın hesabına 1 dakika içinde geçiyor! Hiçbir ek şart yok

Zor durumda olan vatandaşlar için QNP Finansbank, Yapıkredi ve İNG Bank yüzleri güldürdü. 36 Ay vadeli 5000 tl kredi desteği için başvurular TC kimlik numarası ile bankaya gitmeden yapılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Zor durumda kalan ve finansal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar bankalar tarafından sağlanan ödemeleri yakından takip ediyor. Mart ayı itibariyle yeni ödeme programları için masaya oturan kurumlar anlaşmaya vardı. Şartları sağlayan kişiler kimlik numaraları kapsamında 5000 TL ödeme alacak. Peki bu ödemeler hangi banka ve nasıl alınacak işte detaylar.

Altın fiyatlarına cuma günü şoku! Rekor kıran sarı maden yine... Haberi Görüntüle

QNP'DEN 36 AY DESTEK KAMPANYASI 

QNP Finansbank müşterilerini ilgilendirecek yeni bir kampanya yaptığını paylaştı. 36 ay vade seçeneği ile müşterilerine destek verecek. Kampanyadan faydalanmak için TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmanız halinde 36 ay düşük faizle kredi elde etmiş olacaksınız. 

DMM'den Bakan Şimşek'in bankacılara faiz artırma talimatı verdiği iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

YAPIKREDİ'DEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

Yapıkredi bankası ihtiyaç sahibi üyelerinin yanında olmaya devam ediyor.  Şubeye gitmeden yalnızca Yapıkredi mobil uygulamasından 36 aylık vadeli 5000 tl kredi uygulamasından faydalanabileceksiniz. 

2024 AFAD kira yardımı nasıl ve nereden alınır? Depremzede kira... Haberi Görüntüle

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İNG Bank nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kolları sıvadı. Bireysel kredi başvurusu ile bankaya gitmeye gerek kalmadan mobil uygulamadan işlemlerinizi tamamlayabileceksiniz. İNG Bank ilk ödeme için 3 ay erteleme fırsatını da müşterilerine sunuyor.  Bunun için bankaya başvuru esnasında bilgilerinizi  ve form kısmını hatasız doldurmalısınız. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading