Yandex Metrica

Son dakika: Detayları belli oldu! 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?

Son dakika: Detayları belli oldu! 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?

Milyonlarca kişi 3600 ek göstergenin detaylarını merak ediyor. Toplu sözleşme görüşmeleri sırasında söz edilen konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hemen akabinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklamalar yaptı. Birçok kişi "3600 ek gösterge nedir, çıkacak mı, ne zaman çıkacak?" gibi sorulara yanıt arıyor. Söz konusu kanunla birlikte polisler, öğretmenler, hemşireler, din görevlileri ve diğer bazı meslek gruplarının maaşında artış olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 18:15

3600 ek göstergeye ilişkin gelişmeler milyonlarca insanın merak ettiği bir konu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2022 'de çözülmesi yönünde talimat verdiği ek gösterge artışı konusunda yeni gelişmeler geliyor.

Yüz binlerce vatandaş 3600 ek göstergeyle ilgili en son durumu takip ederke, ayrıca "3600 ek gösterge nedir, çıkacak mı, ne zaman çıkacak?"gibi sorularına da yanıt arıyor.

ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba yatıyor ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba... Haberi Görüntüle

'TOPLUMUN BEKLENTİLERİNE GÖRE ÇALIŞMALAR YAPILIYOR'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıklamasında "Asgari ücret ile ilgili yaklaşık 2 bin 500 muhtelif sektörlerde çalışan işçi, işveren , yöneticiler, esnaf başka mesleklerden insanları kapsayan araştırma ile topumun beklentilerini belirleyen bir araştırma yapıyoruz. Bu bizim için bir kamuoyu beklentisini de gösterme şeklinde bir çalışma olacak. Hesaplarımızı yaparak işçilerimizi koruyacak Asgari Ücret meselesini gündemden çıkaracak bazı rahatlamalar sağlayacağını şimdiden söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuyla alakalı ayrıca "3600 ek göstergesinin bakanlık bünyesinde çalışmaları başladı. Kapsamını ve maliyetini şu anda çalışıyoruz. Yakında sendikalarla birlikte ortak bir çalışma yürüteceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Bilgin, sözleşmeli kamu personeli konusun ilişkin ise "İsteyen sözleşmelilerin kadro hakkına sahip olması konusunda çalışmamızı sürdürüyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading