Yandex Metrica

Son dakika: Deposunu dolduracaklar dikkat! Akaryakıta bir zam daha: Benzin ve motorinin litresi bu fiyata kadar çıktı

Son dakika: Deposunu dolduracaklar dikkat! Akaryakıta bir zam daha: Benzin ve motorinin litresi bu fiyata kadar çıktı

Milyonlarca araç sürücüsüne kötü haber duyuruldu. Motorinin litre fiyatına 83 kuruşluk zam geldiği bildirildi. Bu zam ile beraber motorinin litre fiyatı yeniden 20 TL üstünü gördü.

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Milyonlarca araç sürücüsüne kötü haber geldi. Brent petrolde yaşanan rekor düşüş beraberinde rekor indirimleri getirmişti. 

TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı artarsa mevduat faizleri yükselir mi, düşer mi? TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı... Haberi Görüntüle

BRENT PETROL SON 15 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNİ GÖRMÜŞTÜ 

Brent petrolün son 15 ayın en düşük seviyesini görmesi sonrası akaryakıt fiyatları yeniden 20 TL altına düşmüştü. Fakan son gelen haber sürücüleri bir kez daha yıktı. 

Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok kısa sürede... Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok... Haberi Görüntüle

TEKRAR 20 TL ÜSTÜNÜ GÖRDÜ 

Buna göre motorine geçen hafta gelen indirimin ardından bu sefer zam geldi.

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 83 kuruş zam geldi.

Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında motorinin litre fiyatı 20.36 liraya çıktı. Litre fiyatı Ankara'da 20.80 lira, İzmir'de ise 20.89 lira oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading