Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi müjdeyi verdi! 'Yılbaşında asgari ücret'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi müjdeyi verdi! 'Yılbaşında asgari ücret'

Meclis'te yeni yasama yılında önemli açıklamalarda bulunun Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:52

Meclis'te yeni yasama yılı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Meclis Genel Kurulu'nda asgari ücret, emekli, memur ve enflasyon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

Neresinden bakarsanız bakın ülkemize eşsiz kazançlar sağlayacağımız bir yol seçtik. Kendi özgün ekonomi modelimizi inşa ettik. 

Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız geri ödemesiz 5.000 TL! Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız... Haberi Görüntüle

'İLK GÜNDEN ÖNLEM ALMAYA BAŞLADIK'

Ülkemizin ve vatandaşlarımızın döviz kurundaki dengesiz yükselişler ve enflasyondaki fahiş artışlar nedeniyle refah kayıplarını gayet iyi biliyoruz. Bunların önüne geçecek tedbirleri ilk günden almaya başladık. Aralarında Kur Korumalı Meduatın da olduğu bir dizi önlemle paniği azaltmıştık.

Önümüzdeki yıl başında ücretlilerin durumlarını, kayıplarını tekrar gözden geçireceğiz. Hep dediğimiz gibi, hiçbir vatandaşımızın enflasyonun altında ezilmesine izin vermeyeceğiz.

Asgari ücret, memur ve emekli maaşları... İnşallah yılbaşında tüm ücretlilerin durumlarını, kayıplarını telafi edecek şekilde gözden geçireceğiz. Hep dediğimiz gibi, hiçbir vatandaşımızın enflasyonun altında ezilmesine izin vermeyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading