Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Asgari ücret, emekli ve memura rekor zam geliyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Asgari ücret, emekli ve memura rekor zam geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda 'Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantısında' asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamlar ile ilgili önemli mesajlar verdi. Erdoğan, vatandaşların gelirlerinin ciddi şekilde yükseltileceğini belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından Ankara'da kadın kollarıyla bir araya geldi.

İki ülke resmen anlaştı: Orta Koridor güçlendirilecek: Asya ve Avrupa geçişlerine Türkiye'den iki kilit proje İki ülke resmen anlaştı: Orta Koridor güçlendirilecek: Asya ve Avrupa... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR 

Konuşmasında ekonomi gündemine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur, emekli ve asgari ücretli çalışanların maaşlarına ciddi bir oranda zam yapacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: 


Küresel ekonomik krizin ülkemize olan etkileri sebebiyle sıkıntı yaşayan her kesimi rahatlatacak adımları attık, atmayı da sürdüreceğiz. Tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız.

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat boykotu hafta sonu başlatılıyor! Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat... Haberi Görüntüle

'2023 YILINDA DA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023'te de hizmete devam edeceklerini belirterek şu ifadelere yer verdi: 

Emin olun 2023'te biz ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama muhalefet cephesinde epeyce bir isim zorunlu emekliliğe ayrılacak. Kifayetsiz muhterisleri önce kendi partileri tasfiye edecek, sonra da milletimiz hepsini siyaset arşivinin tozlu raflarına kaldıracak. Bugüne kadar 15 seçimde bunu başarmış bir parti olarak 2023'te daha büyük zaferlere imza atmamızın önünde hiçbir engel yoktur. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading