Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 84 milyona Tarım Kredi müjdesi! Ko-bakkal geliyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 84 milyona Tarım Kredi müjdesi! Ko-bakkal geliyor

Tarım Kredi Kooperatiflerinden vatandaşı sevindirecek yeni bir uygulama geliyor. Ko-bakkal uygulaması hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kooperatif bakkal formatında ürünleri uygun fiyata ulaştırmayı planlıyoruz." dedi. Ko-bakkal nedir? Ko-bakkal uygulaması nasıl yapılacak?

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

Cumhurbaşkanı Eroğan, Tarım Kredi Kooperatifleri ile bakkallar arasıdaki işbirliği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Kooperatiflerin bakkall formatında ürünleri uygun fiyatlara ulaştırmayı planladığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu şekilde konuştu:

Savunma ve havacılıkta dev satış! 10 milyar dolarlık anlaşmalar peş peşe imzalandı Savunma ve havacılıkta dev satış! 10 milyar dolarlık anlaşmalar peş... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'DE EKONOMİNİN ÇARKLARI DÖNÜYOR'

Avrupasından ABD'sine kadar dünya en yüksek enflasyon rakamlarıyla boğuşurken ülkemizde ekonominin çarkları dönüyor. Yeni ekonomi modelimiz meyvelerini veriyor. ihracatımız rekor kırarken, istihdam da 31 milyonla tarihimizin en iyi seviyesine ulaştı. Avrupa dahil pek çok ülke yaklaşan kış şartlarıyla birlikte kendilerini enerji kıtlığına hazırlarken biz içimiz rahat bir şekilde geliyoruz.

Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

'RUSYA-UKRAYNA KRİZİNDE DENGELİ POLİTİKAMIZI ELEŞTİRENLER BİZİ ÖRNEK ALIYOR'

Türkiye artık doğalgazda bir hub, enerjide bir hub. Avrupa'ya bizim üzerimizden enerji ihracı doğdu. Tahıl koridoru çalışıyor. Rusya-Ukrayna krizinde dengeli politikamızı eleştirenler şimdi bizi örnek alıyor.

Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Haberi Görüntüle

'YILBAŞINDAN SONRA DÜNYADA FAİZİ İNDİRMEYE BAŞLADIKLARINI GÖRECEKSİNİZ'

Faizleri düşürerek üretimi destekleme planımızın isabetli olduğu görülüyor. Birçok kurum bizim enflasyon ile faiz arasında kurduğumuz sebep sonuç ilişkisine hak veriyor. Yılbaşınan sonra göreceksiniz, dünyada faizi indirmeye başladıklarını göreceksiniz.

BES BES "rekor" dedi! Bireysel emeklilik trilyona koşuyor Haberi Görüntüle

'ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİYORUZ'

Çiftçilerimzie yaptığımız destekleme sistemini değiştirdik. Ödemeleri öne çekiyoruz. Hububat üreten çiftçilerimize destekleri bu yıl içinde ödemeye başlayacağız. Mazot ve gübre desteklerinin öne çekilmesiyle, çiftçilerimiz zorlanmadan üretim yapabilecekler.

Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Haberi Görüntüle

'TARIMSAL DESTEK BÜTÇEMİZİ 34 MİLYAR LİRAYA ÇIKARDIK'


Bunları her zeminde anlatacaksınız. Buzağı başına veilen temel desteği 500 liraya yükselttik. Tarımsal destek bütçemizi 1,8 milyar liradan 34 milyar liraya çıkardık. Dijital dönüşüm hamlelerimize de devam ediyoruz. Üreticilerimiz desteklemeler için başvurularını elektronik devlet üzerinden yapabiliyor. 400 binin üzerinden çiftçimiz çiftçi kayıt belgesini oluşturdu.

Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir gelişme olabilir dedi Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir... Haberi Görüntüle

'250 NOKTADA KO-BAKKAL UYGULAMASI BAŞLIYOR'

Kooperatif marketlerimiz üretici ile tüketiciyi buluşturuyor. 1335 olan market sayısını en kısa sürede 2000'in üzerine çıkaracağız. 250 nokta ko-bakkal projemizle temel tüketim maddelerini bakkal formatında ulaştırmayı planlıyoruz.

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

KO-BAKKAL NEDİR?

Cumhubaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği Ko-Bakkal uygulaması ile kooperatif bakkal formatında ürünler vatandaşa uygun fiyatlara ulaştırılacak. Marketlerin ya da bakkalların bir bölümü Tarım Kredi Kooperatifleri'nin ürünlerinde tahsis edilecek. Ürünlerin fiyatı market fiyatlarıyla aynı olacak ve satış noktaları 2023'ün ilk çeyreğinde 3 bine çıkarılacak. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading