Yandex Metrica

Son dakika: Brent petrol fiyatları 100 doların altına düştü! Akaryakıt fiyatlarında tarihi indirim

Son dakika: Brent petrol fiyatları 100 doların altına düştü! Akaryakıt fiyatlarında tarihi indirim

Haftanın ilk günlerinde 100 dolar seviyelerini aşan brent petrol tekrar düşüşe geçti. Son 2 saatlik süreçte düşüşe geçen brent petrol 100 dolar bandına kadar geriledi. Yaşanan ani düşüş sonrası benzin ve motorinde indirim yapılması bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:34

Brent petrol, talep endişesine işaret eden verilerle düşüşe geçti. Son 1 haftadır yükseliş trendindeki Brent petrol kritik seviyesini 105-106 dolar olarak belirlemişti.

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk çeken hanelere ek ödeme yapacak! İşte detaylar... Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk... Haberi Görüntüle

6-7 DOLAR BİRDEN DÜŞTÜ 

Günün ikinci seansıyla düşüş ivmesine giren brent petrol fiyatı 100 dolar seviyelerine kadar geriledi. 

Brent petrol haftaya yükselişle başlamış ve gün açılışını 106,8 dolardan yapmıştı. Böylece grafik, haftanın dördüncü gününde destek seviyesini kıran hareketi başlatmış oldu.

Son dakika altın fiyatları! 13 Nisan gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? 2024 güncel altın fiyatları Son dakika altın fiyatları! 13 Nisan gram altın ve çeyrek... Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM BEKLENİYOR 

ABD Batı Teksas Tipi (WTI) ham petrol vadeli işlem fiyatı da 100 dolara yakın seviyelerden gerileyerek 96 dolar bandına geldi. 

Yaşanan ani düşüşlerin devam edeceğini öngören analistlere göre benzin ve motorine indirim gelmesi akaryakıt sektörü tarafından gündeme getirilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading