Yandex Metrica

Son dakika: Borsada yükselişler sona mı erdi! İşte en çok kazandıran ve kaybettirenler

Son dakika: Borsada yükselişler sona mı erdi! İşte en çok kazandıran ve kaybettirenler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz hafta rekor yükseliş yaşamasının ardından yeni haftanın ilk gününe düşüşle başladı. 3 bin puanda güçlü bir destek bulunuyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:42

Borsa İstanbul'da Türkiye'nin en değerli 100 şirketini bünyesinde barındıran BIST 100 endeksi, cuma günkü hafta kapanışına göre, 2,53 puan ve yüzde 0,08 değer kaybederek 3.017,68 puana geriledi. BIST 100 endeksi 3 bin puanda güçlü bir destek bulunuyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Haberi Görüntüle

EN ÇOK KAZANDIRAN VE KAYBETTİREN HİSSELER

Bankacılık endeksi yüzde 0,64 ve holding endeksi yüzde 0,26 düşüş kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,54'le iletişim, en çok kaybettiren bankacılık oldu.

Temmuzda memur ve emekliye yüzde kaç zam yapılacak? Bakan Şimşek ipucunu verdi Temmuzda memur ve emekliye yüzde kaç zam yapılacak? Bakan Şimşek... Haberi Görüntüle

GEÇEN HAFTA TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI

BIST 100 endeksi, geçen hafta cuma günü tarihi zirvesini 3.051,83 puana taşımasının ardından günü de 3.020,20 puanla önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinden tamamladı. Endeks, haftalık bazda ise yüzde 5,44 değer kazandı.

Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat etmezseniz... Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat... Haberi Görüntüle

YABANCI YATIRIMCI GEÇEN HAFTAYI SATIŞ AĞIRLIKLI SONLANDIRDI

Borsa İstanbul’da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık eden kurumlardan derlenen verilere göre 19 Ağustos tarihinde bu kurumlar net 426 milyon TL satış gerçekleştirdi.

İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın iki il arası kaç saate düşecek İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın... Haberi Görüntüle

ÇİN EKONOMİSİNDE HUZURSUZLUK PİYASALARI BASKILIYOR

Analistler, geçen hafta hakim olan enflasyon ve resesyon belirsizliklerine yeni haftada Çin ekonomisine yönelik artan huzursuzlukların eklenmesiyle küresel pay piyasalarında negatif seyrin devam ettiğini söyledi.

Araç fiyatlarında rota değişti! İkinci el araç alacaklar dikkat: Araç fiyatları daha da artacak mı? Piyasadaki son durum... Araç fiyatlarında rota değişti! İkinci el araç alacaklar dikkat: Araç... Haberi Görüntüle

FED'İN FAİZ KARARI BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) eylüldeki faiz kararına ilişkin belirsizliklerin güçlü kalmaya devam ettiğini belirten analistler, yurt içi piyasalarda ise Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının politika faizi indirimi ve akabinde ticari kredileri düşürmeye yönelik alınan makro ihtiyati tedbirlerin yansımalarının izleneceğini bildirdi.

Analistler, bu hafta merkez bankası yetkililerinin Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda yapacağı değerlendirmelerde, gelecek dönem para politikalarının seyrine yönelik ipuçlarının aranacağını vurgulayarak, bugün veri gündeminin zayıf olduğunu, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 3.050 seviyesinin direnç, 2.950 puanın destek konumunda bulunduğunu kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading