Yandex Metrica

Son dakika: Borsa İstanbul'da gün sonu kapanışı! Endeks kapanışta düştü!

Son dakika: Borsa İstanbul'da gün sonu kapanışı! Endeks kapanışta düştü!

Son dakika haberi... Borsa İstanbul'da Türkiye'nin en değerli 100 şirketinin işlem gördüğü BIST 100 endeksi, yeni günü yüzde 0,25 değer kaybıyla 2.857,18 puandan noktaladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Borsa İstanbul kapanışında BIST 100 endeksi, cuma günkü kapanışa göre 7,07 puan azaldı ve piyasalardaki toplam işlem hacmi 40 milyar lira oldu.

Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Haberi Görüntüle

BANKACILIK KAZANDIRDI İLETİŞİM KAYBETTİRDİ

Bankacılık endeksi yüzde 1,50 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,49 azalış kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 6,47 ile spor, en çok kaybettiren ise yüzde 2,69 ile iletişim oldu.

Bakan Bayraktar'dan petrol müjdesi: Gabar'da rekor kıracağız Bakan Bayraktar'dan petrol müjdesi: Gabar'da rekor kıracağız Haberi Görüntüle

PİYASALARDA FED ETKİSİ

Analistler, geçen hafta ABD'de enflasyon verilerinin beklentilerin altında gerçekleşmesiyle pay piyasalarında risk iştahının arttığını belirterek, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin şahin açıklamaları sonrası ise piyasalarda dalgalanmanın yaşandığını söyledi.

Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir mi? Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir... Haberi Görüntüle

75 BAZ PUAN FAİZ ARTIŞI İHTİMAL DAHİLİNDE

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarının hafta boyunca yakından takip edileceğini bildiren analistler, para piyasalarında, eylül toplantısında Fed'in yüzde 54 ihtimalle 50 baz puan, yüzde 46 ihtimalle 75 baz puanlık faiz artışının fiyatlandığını anımsattı.

Analistler, yarın yurt içinde, konut satışları ve Konut Fiyat Endeksi, yurt dışında İngiltere'de işsizlik ve ABD'de sanayi üretimi verileri başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini kaydetti.

Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk adım atılabilir Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk... Haberi Görüntüle

SEKTÖR VE HİSSE BAZLI AYRIŞMALAR YAŞANIYOR

Açıklanan şirket finansal sonuçları nedeniyle sektör ve hisse bazlı ayrışmaların devam ettiğini aktaran analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 2.900 seviyesinin direnç, 2.820 puanın destek konumunda bulunduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading