Yandex Metrica

Son dakika: BİM'den ŞOK ve A101'e karşı rekor ayçiçek yağı indirimi!

Son dönemde atılan atımlarla birlikte ayçiçek yağı sorunu büyük oranda düşürdü. Bunun neticesinde BİM, ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapma kararı aldı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:38

Rusya Ukrayna savaşı ve küresel enflasyon sorunlarıyla birlikte uçuk seviyelere gelen ayçiçek yağı fiyatları düşüş eğilimine girdi. Devletten yapılan açıklamalara göre, Türkiye'de ayçiçek yağı stok sorunu bulunmuyor. 

Bu haberlerle birlikte Türkiye'nin tercih edilen zincir marketlerinden biri olan BİM, sıvı yağ fiyatlarını düşürme kararı aldı.

O ürüne çok büyük zam geldi! Almak isteyenler için yeni fiyat tarifesi açıklandı O ürüne çok büyük zam geldi! Almak isteyenler için yeni... Haberi Görüntüle

BİM AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI 

1 Ağustos 2022 itibariyle BİM marketlerde ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekti. Buna göre BİM’de 5 litre ayçiçek yağı fiyatları “Yudum 5 LT ayçiçek yağı – 169 TL Orkide 5 LT ayçiçek yağı – 165 TL Sole 5 LT ayçiçek yağı – 155 TL” şeklinde paylaşıldı.

Bütün bunların yanında, 5 litre ayçiçek yağı internet mağazalarında daha uygun fiyatlarda satılıyor. hasatsepeti.com mağazasında 5 litre ayçiçek yağının 99 TL’ye satıldığı görüldü. Ancak bu ürün stoklarla sınırlı ve ürün tükendiğinde anında yayından kalkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading