Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat! 40 TL indirim birden uygulanacak

Son dakika: Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat! 40 TL indirim birden uygulanacak

Son zamanlarda yükselen akaryakıt fiyatlarına karşı Ziraat Bankası harekete geçti. Yapılan duyuruya göre, 250 TL ve üzeri alışverişlerde toplamda 40 TL Bankkart lira ödenecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:23

Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyası vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yapılan duyuruya göre, benzin, motorin ve LPG alan kişilere, kampanyaya katılım yapmaları halinde 40 TL indirim uygulanacak.

Bakan Işıkhan müjdeyi duyurdu: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlıyor Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI NELER?

Bankkart sahibi tüm müşterilerimiz bu ürün özelliğinden faydalanabilecektir.

Özellikten faydalanmaya başlayabilmek için SMS, Bankkart Mobil, İnternet Şube, Müşteri İletişim Merkezi veya Şubelerimiz kanalıyla katılım sağlanması gerekmektedir.

SMS ile katılım için AYINSEKTORU yazıp 4757’ye kart sahibinin Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonu numarasından SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Bir müşterinin özelliğe bir defa katılım sağlaması yeterlidir. Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı uygulaması ile yapılan 250 TL ve üzeri işlemler için %5 ek Bankkart Lira kazanımı gerçekleşir.

Bankkart ‘ın kredi kartı uygulamasına bağlı ek ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart harcamalarına dahil edilir.

Bir müşterinin bir takvim ayı boyunca kazanabileceği azami tutar 40 TL Bankkart Lira ile sınırlıdır.

Ek Bankkart Lira kazanımı, özelliğe katılım sağlandıktan sonra gerçekleşen alışveriş işlemleri için geçerlidir.

Ayın Sektörü özelliği kapsamında yapılan işlemlerin detaylarına, geçmiş dönem bilgilerine ve ek kazanım bilgilerine Bankkart Mobil, İnternet Şube, Müşteri İletişim Merkezi ve Şubelerimizden ulaşılabilir.

İptal veya iade işlemlerinin olması durumunda yüklenen Bankkart Lira’lar geri alınır. Yüklenen Bankkart Lira’ların kullanılmış olması durumunda kullanılan Bankkart Lira kadar tutar, iptal/iade edilen işlem kredi kartı ile yapıldıysa ekstreye, banka kartı ile yapıldıysa vadesiz hesaba borç olarak yansıtılır.

Müşterinin özelliğe dahil olabilecek tüm kartlarının iptal edilip yenilenmemesi durumunda özellik iptal edilir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Bu özellikten Bankkart Ücretsiz, Bankkart Business, Bankkart Başak ürünleri yararlanamayacaktır.

Diğer banka POS’larından yapılan harcamalarda, POS sektör kodlarının diğer bankalar tarafından sehven farklı tanımlanmış olmasından (örneğin mobilya sektörü için tanımlanması gereken bir üye işyeri POS’unun sehven beyaz eşya sektörü için tanımlanması gibi) ve bu nedenle Ayın Sektörü olarak belirlenen sektör avantajından yararlanılamamasından T.C. Ziraat Bankası A.Ş. sorumlu değildir.

Özelliğe katılım SMS’i ücretsiz olup; SMS’lerin Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. özellik koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya özelliği durdurma hakkına sahiptir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading