Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Beklenen oldu! Akaryakıt fiyatlarına tarihi indirim geldi

Son dakika: Beklenen oldu! Akaryakıt fiyatlarına tarihi indirim geldi

Bilindiği gibi hafta içerisinde akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirimler yapıldı. Özellikle motorin ve daha sonrasında benzin fiyatlarına indirim yapıldı. Bu indirimi yeterli bulmayan araç sahipleri ise yeni müjdeleri beklemeye başladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:37

Kamu Personeli'nin haberine göre, bu noktada Petrol Ofisi tarafından çok önemli bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruda şimdi 12 ay boyunca her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz verenler, anında 500 TL hediye kazandığı belirtildi. Bu kazanılan 500 TL puan ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 500 TL indirim yapılacak.

SON DAKİKA! Emekli promosyon başvuru tarihleri belli oldu! Haberi Görüntüle

12 AY BOYUNCA GEÇERLİ

Kampanyaya katılım ile dahil olunduğu ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşterilerimiz, ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım yapabildiği katılım yapıldığı takdirde aşağıda yer alan koşullar kabul edilmiş sayılacağı belirtilerek bir kampanya döneminin 12 ay olduğu kampanyaya katılım yaptığınız ilk ay harcama sözünü yerine getirmeniz durumunda 1. ayınız sayılır, yerine getiremediğiniz durumda bir sonraki ay 1.ayınız sayılır ve üzerine 11 ay daha devam edeceği aktarıldı.

Taşıt kredisi taksit sayısı kaç oldu? 1 milyon TL araç... Haberi Görüntüle

500 TL İNDİRİM YAPILACAK

İlerleyen aylarda harcama sözünü yerine getiremediğinizde 12 aylık süreniz kesilmeden devam edecek olup, bu aylar eksik olarak hesaplandığı belirtilen duyurunun devamında ilgili 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmanız beklendiği ifade edildi.

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Bankalar ödeme miktarlarını... Haberi Görüntüle

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Petrol Ofisi mobil uygulamasından ING Kredi Kartı’nız ile mobil ödeme yapabilmek için kartınızın Petrol Ofisi mobil uygulamasında mobil ödemeye tanımlı olması gerekmektedir. Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirerek, uygulama içerisinde yer alan Öde-Geç sekmesindeki Mobil Öde-Geç bölümüne yakıt harcaması yapacağınız plaka ve ING kredi kartınızın kaydedilmesi gerekmektedir.
Kampanyaya katılımınız sonrası ING kredi kartınıza “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL yatırılır.

İlgili 12 ayın sonunda, 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapamamış olmanız halinde, harcama sözünüzü yerine getiremediğiniz aylar üzerinden hesaplama yapılarak “PO Harcama Sözü Geri Alım” açıklaması ile kartınıza borç yansıtılacaktır. Harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak borç için örnek hesaplama: kredi kartına kampanyaya istinaden yatırılan 500 TL. 5 ay harcama sözünü gerçekleştirmiş olmanız durumunda, harcama sözünü yerine getiremediğiniz 7 ay (12-5) için (500/12)*7= 291,6 TL şeklinde ücret yansır.

Açık en az 1 kredi kartınız olduğu sürece harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak ücret 12 aylık ilk kampanya süresinin bitiminde yansır. Eğer tüm kredi kartlarınız 12 aylık kampanya süresi bitmeden önce kapanır ve açık bir kredi kartınız kalmayacak olur ise harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak ücret 12 aydan önce açık kartınız kalmadığı esnada yansıyor olacaktır ve kartlarınız kapandıktan sonra kalan aylar da yerine getirilememiş sayılarak hesaplama yapılacaktır.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? MB Mart ayında faizi... Haberi Görüntüle

SORUMLULUK TARAFINIZA AİT

Kampanya katıldığınız tarih itibarıyla başlar. Katılımınız sonrası ING Kredi Kartınız ile 12 ay boyunca kampanya kapsamında verdiğiniz harcama sözünü yerine getirme sorumluluğu tarafınıza aittir.

Kampanyaya 1 Aralık 2021 – 1 Aralık 2022 arasında katılabilirsiniz. Kampanyaya katılım 5.000 müşteri ile sınırlıdır, bu adede ulaşıldığında kampanya bitiş tarihi beklenmeksizin sona erecektir.

Kampanyaya sadece ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşteriler dahil olabilir.

ING Bank A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş. kampanyayı durdurma, iptal etme ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Çikolata fiyatları uçacak! Kakao fabrikaları üretimi durdurdu! Krizin nedeni ise... Haberi Görüntüle

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,25

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 24,50 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 11,1 TL

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 22,24 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 24,47 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11,35 TL

DMM'den 'Dolar 40 lira olacak' iddialarına yalanlama: 'SPK ve TCMB... Haberi Görüntüle

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara’da benzin litre fiyatı 22,36 TL

Ankara’da motorin litre fiyatı 24,59 TL

Ankara’da LPG litre fiyatı 11.37 TL

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Enflasyonist yeni vergi... Haberi Görüntüle

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir’de benzin litre fiyatı 22,38 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı 24,60TL

İzmir’de LPG litre fiyatı 11,04 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading