Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bakanlık resmen açıkladı! 8500 TL maaşla işçi ve personel alınacak! Hemen başvurun

Son dakika: Bakanlık resmen açıkladı! 8500 TL maaşla işçi ve personel alınacak! Hemen başvurun

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR kurum dışı iş ilanları üzerinden personel alımı ilanını yayınladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Merkez Teşkilatına 8500 TL maaşla 20 işçi alımı ve personel alımı yapıyor.

Ekonomi

22.03.2024, 09:40

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Merkez Teşkilatında 8500 TL maaş ile çalışmak isteyen adaylara müjde. Kamupersonelalım'ın haberine göre, ÇSGB işçi alımı ve personel alımı yapıyor. İŞKUR kurumdışı iş ilanlarında yer alan ÇSGB ilanına göre Merkez Teşkilatında çalıştırmak üzere 11 Temizlik görevlisi 2 bahçe bakım, 4 aşçılık, 1 elektrik, 1 kaynak, 1 tesisat, olmak üzere toplamda 20 personel alımı yapacaktır. Başvurularda 2020 KPSS P94 puan türünden en az 60 ve üstü şartı aranmaktadır.

TCMB olağanüstü toplanacak! Masada hangi konular var? Haberi Görüntüle

ARANAN ŞARTLAR NELER?

ÇSGB 8500 TL maaşla işçi alımı ve personel alımı yapıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı için başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. Başvurular sona doğru yaklaşılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İŞKUR kurum dışı iş ilanları üzerinden personel alımı ilanı yayınlandı.

18 yaş ile 35 yaş arasında olması,

Adaylar iş başvurularında sadece 1 tanesini seçebileceklerdir,

Kamu haklarından mahkûm edilmemiş olması,

Görevine engel olacak sağlık sorunun olmaması,

MEB onaylı hijyen belgesine sahip olması,

2020 yılı KPSS P94 üzerinden en az 60 ve üstü alması ve en az lise mezunu olması,

ÇSGB İş Başvurusu Nasıl ve Hangi Tarihler Arasında Yapılacaktır

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İŞKUR kurum dışı iş ilanları üzerinden yayınlanan ilana başvurmak isteyen adaylar başvurularını 19-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında Kariyer kapısı üzerinden ya da ÇSGB resmi web adresinden yapabileceklerdir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading