Yandex Metrica

Son dakika: Bakan resmen açıkladı! Orta gelirliye ucuz konut müjdesi

Son dakika: Bakan resmen açıkladı! Orta gelirliye ucuz konut müjdesi

Son dakika haberleri... Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Emlak Konut, GYODER, İNDER ve TMB ile görüşüyoruz" dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:51

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ardından yeni bir müjde verdi.

2024 Mayıs ayında doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz süresi uzatıldı mı? Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz'da doğalgaz ödenecek mi? 2024 Mayıs ayında doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz süresi... Haberi Görüntüle

ORTA GELİR GRUBUNA YENİ KONUT KAMPANYASI

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "GYODER'le, İNDER'le, Türkiye Müteahhitler Birliği ile, Anadolu'da diğer müteahhitlerle görüşüyoruz. Bunun kapsamını genişleteceğiz" dedi.

Konutta indirim kampanyası 30 Haziran'a uzatıldı - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Haberi Görüntüle

''EKİM AYI İÇİNDE BAŞLAYACAĞIZ''

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Orta gelir grubu için de konut kampanyası yapılacak. Çalışmalarda sona yaklaştık. Ekim ayı içerisinde bu kampanyanın detaylarını duyuracağız" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading