Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bakan Nureddin Nebati'den EYT açıklaması: Kıdem tazminatı için çalışma başlatıldı

Son dakika: Bakan Nureddin Nebati'den EYT açıklaması: Kıdem tazminatı için çalışma başlatıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EYT ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, ''Kıdem tazminatına kredi desteği için çalışma başlatıldı'' ifadelerini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:08

Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik düzenlemeyle işverenlerin karşılaşacağı kıdem tazminatı yükünü, uygun finansman koşullarıyla Hazine Destekli Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile karşılayabilecekleri bir kredi paketi konusunda bakanlıkça hazırlık başlatıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milyonlarca insanın çözüme kavuşması için merakla beklediği EYT ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ic Enterra katılım endeksinde mi? Ic Enterra hisse fiyatı ne... Haberi Görüntüle

KIDEM TAZMİNATI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bakan Nebati yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız (@csgbakanligi) tarafından çalışmalar yapılmaktadır. Bu çerçevede, işverenlerimizin karşılaşacağı kıdem tazminatı yükünü, uygun finansman koşullarıyla Hazine Destekli KGF kefaleti ile karşılayabilecekleri bir kredi paketi konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığımızca hazırlıklar başlatılmıştır.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading