Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Nebati müjdeyi verdi! Emekli ve memurların yeni zammı belli oldu

Son dakika: Bakan Nebati müjdeyi verdi! Emekli ve memurların yeni zammı belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çalışanlara, emeklilere ve memurlara temmuz zammına yönelik yeni açıklamalarda bulundu. Nebati'nin açıklamalarıyla zam oranı da kesinleşmiş oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:27

Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Plan Bütçe Komisyonunda ek bütçe görüşmeleri esnasında, memur ve memur emeklisine yönelik yeni zam oranlarını ilan etti. Nebati'nin konuşmasıyla birlikte zam oranları kesinleşmiş oldu.

Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bu yıl yeni vergi olmayacağını, memur ve emekliye maaşlarına da temmuz ayında yüzde 40 zam yapılacağını kaydetti. Bakan Nebati asgari ücrete zamma ilişkin ise yeni bir açıklama yapmadı. 

Bakan Nebati TBMM Plan Bütçe Komisyonunda ek bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmada memur ve emekli maaş zammı oranı konusunda net rakam verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu:  Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Haberi Görüntüle

YÜZDE 40 ARTIŞ OLACAK

Bakan Nebati, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Bu yıl yeni bir vergi veya vergi artışı öngörmüyoruz. Memur maaşlarında Temmuzda yüzde 40 artış öngörüyoruz. Emekli aylıklarındaki artışı da yüzde 40 olarak öngörüyoruz” 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading