Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Muş resmen açıkladı! Otomobil satışlarında kurala uymayanlara ciddi cezalar gelecek

Son dakika: Bakan Muş resmen açıkladı! Otomobil satışlarında kurala uymayanlara ciddi cezalar gelecek

Son dakika haberleri... Ticaret Bakanı Mehmet Muş: 250 milyar dolarlık ihracat hedefine bu yıl yakalayacağız. 2. el otomobil satışında 6 ay ve 6 bin kuralına uymayanlara ciddi bir ceza getireceğiz.

Ekonomi

23.01.2024, 19:45

Son dakika haberi... Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ikinci el araç satışlarına ve Türkiye'nin ihracat hedeflerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Muş, Türkiye'nin ihracat hedefine ulaşacağını aktarırken ikinci el araç satışında yapılan 6+6 düzenlemesine uymayanlara büyük ceza yaptırımı uygulanacağını da açıkladı.

ATM'lerden para çekenler dikkat! Kritik değişiklik bayram sonrası hayata geçecek: O banknotları bulmak güçleşecek ATM'lerden para çekenler dikkat! Kritik değişiklik bayram sonrası hayata geçecek:... Haberi Görüntüle

250 MİLYAR DOLAR HEDEFİ

Bakan Mehmet Muş ihracat 250 milyar dolarlık ihracat hedefine bu yıl yakalanacağını söyledi.

TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na Göktepe 1 kuyusu: 60 milyon kişinin ihtiyacı karşılanacak TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na... Haberi Görüntüle

"6 AY VE 6 BİN KM KURALINA UYMAYANA CİDDİ CEZA GETİRECEĞİZ"

Bakan Muş ayrıca ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili gerçekleşen son düzenleme hakkında da bilgi verdi. Muş "İkinci el otomobil satışında 6 ay ve 6 bin kilometre kuralına uymayanlara ciddi bir ceza getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Haberi Görüntüle

"15 EYLÜL'DE GEÇERLİ OLACAK"

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 16 Ağustos 2022 tarihinde Ticaret Bakanlığınca yapılan düzenlemeye göre ticari faaliyet kapsamında otomobil ve arazi taşıtlarının pazarlanması veya satışı ancak ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometre geçmiş olması koşuluyla yapılabilecek ve bu şart sağlanmadan doğrudan veya dolaylı olarak 1 Temmuz 2023 tarihine kadar pazarlama ve satış yapılamayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading