Yandex Metrica

Son dakika: Bakan müjdeyi verdi! Ödemeler hesaplara yatırıldı

Son dakika: Bakan müjdeyi verdi! Ödemeler hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:09

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aralık ayı kapsamında yaklaşık 1,2 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ödemesi yaptıklarını, yaklaşık 940 milyon lira engelli aylıklarını da hak sahiplerinin hesaplarına yatıdıklarını açıkladı.

Başvurular bayramdan sonra! Alımlar İŞKUR üzerinden: KPSS'den 55 puan almak yeterli Başvurular bayramdan sonra! Alımlar İŞKUR üzerinden: KPSS'den 55 puan almak... Haberi Görüntüle

BAKAN YANIK: 2,1 MİLYAR LİRA YAŞLI VE ENGELLİ AYLIĞINI HAK SAHİPLERİNİN HESAPLARINA YATIRDIK

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik düzenli ve kapsayıcı programları geliştirdiklerini aktaran Yanık, "Engelli ve yaşlı vatandaşların, toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda aralık ayında 2,1 milyar lira yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık." bilgisini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading