Yandex Metrica

Son dakika! Bakan Dönmez duyurdu: Bor ihracatında rekor kırdık

Son dakika! Bakan Dönmez duyurdu: Bor ihracatında rekor kırdık

"Bor Çalıştayı"nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, '2021'de 2,5 milyon tonu ihraç olmak üzere, 2,6 milyon tonluk bor ürünleri satışı yaptık. Buradan 1 milyar doların üzerinde satış rakamı elde ederek rekor kırdık.' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:32

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bor çalıştayına katıldı. Bakan Dönmez, burada salondakilere hitap etti, önemli verileri paylaştı. 

Fatih Dönmez, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Borla ilgili yürüttüğümüz bir diğer önemli çalışma da başta çelik üretiminde kullanılan ferrobor ile ilgili. Balıkesir’de yıllık 800 ton kapasiteli ferrobor üretim tesisi için sözleşme imzalama aşamasındayız. Bu tesisimizin de inşallah temelini 2022’de atacağız.

Memur olmak isteyenlere müjde!  KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar İŞKUR'da yayımlandı Memur olmak isteyenlere müjde! KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar... Haberi Görüntüle

'REKOR KIRDIK'

2021'de 2,5 milyon tonu ihraç olmak üzere, 2,6 milyon tonluk bor ürünleri satışı yaptık. Buradan 1 milyar doların üzerinde satış rakamı elde ederek rekor kırdık.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading