Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bakan Dönmez'den müjde! Doğalgaz ve elektrikte sıkıntı olmayacak

Son dakika: Bakan Dönmez'den müjde! Doğalgaz ve elektrikte sıkıntı olmayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'deki doğalgaz keşfiyle alakalı güzel bir haber verdi. Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdenin vatandaşın cebine yansıyacağını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:14

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Turkuvaz Medya'nın düzenlediği "Türkiye 2023 Zirvesi'ne video konferasla yoluyla katıldı. Konferansta dikkat çeken açıklamalar yapan Bakan Dönmez, vatandaşları sevindirecek haberi verdi.

Dar gelirli ailelere devletten destek! Faturanızla hemen başvurun: 4 kişilik... Haberi Görüntüle

SONDAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Doğalgaz depolarının kapasitesini artırdıklarını söyleyen Bakan Dönmez, "Biz bu sene doğalgaz ve elektrikte bir arz sıkıntı yaşamadan kapatmış olacağız. Azerbaycanla biten kontratı görüştük yeni kontrat yapıldı." ifadelerini kullandı ve hem Doğu Akdeniz hem de Karadeniz'de aramalara hız verdiklerini, geçen sene ise Sakarya Gaz Sahası'nda 540 milyar metreküplük keşif gerçekleştirdiklerini dile getirdi. "Türkali 6 kuyusunda sondajlarımız devam ediyor. Hedefimiz 2023’ün inşallah ilk yarısında bu gazı insanımızla buluşturmak. Dün Sayın Cumhurbaşkanımız da çok güzel bir müjde vereceğim dedi." siyen Dönmez, bunun sadece devletin kasasına değil vatandaşın kasasına da doğrudan yansıyacak bir durum olacağı müjdesini verdi.

Altın ve doları olanlar dikkat! Hatice Kolçak'tan krtik uyarı: Seçimden... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAKİ ÇARPITMALARA DEĞİNDİ

Bakan Fatih Dönmez, sosyal medyada tasarrufla alakalı yer alan iddialara da değindi ve "Evlerimizde ufak tefek önlemlerle enerjiyi daha verimli kullanacağımızı aktarmıştım.
Maalesef sosyal medyada çarpıtıralarak aktarıldı. Cımbız siyaseti yaptığını zannedenler gerçeği çarpıtıyorlar." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading