Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Bakan Bilgin'den asgari ücret müjdesi! '5500 TL olan asgari ücret Aralık ayında...'

Son dakika: Bakan Bilgin'den asgari ücret müjdesi! '5500 TL olan asgari ücret Aralık ayında...'

Son dakika haberleri... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ''Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım.'' şeklinde açıklama yaptı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:50

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücretle ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç sahiplerine müjdeli haber Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç... Haberi Görüntüle

''ENFLASYON TAHRİBATINDAN KURTARACAĞIZ''

Bakan Bilgin, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: 23 Nisan Çarşamba gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: 23 Nisan Çarşamba gram altın ne... Haberi Görüntüle

"PRİM GÜN SAYILARINI EŞİTLEMEMİZ LAZIM"

Prim gün sayısındaki farklılığın ciddi bir sorun olduğunun altını çizen Bakan Vedat Bilgin, "Bunu eşitlememiz lazım. Bunu eşitleyecek bir düzenlemeyi yapacağımızı söyleyeyim" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading