banner2

Son dakika... Bakan Bilgin açıkladı! Gazilere müjde: Ödenen aylık miktarları yükseltildi

Son dakika...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Meclis'e sunduğumuz çalışmayla; Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz." dedi.

Ekonomi 26.03.2023, 21:58 26.03.2023, 22:17
Abone ol
Son dakika... Bakan Bilgin açıkladı! Gazilere müjde: Ödenen aylık miktarları yükseltildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medya hesabından gazi vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, gazi maaşlarının asgari ücret seviyesine çıkarılacağını ifade etti. 

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ GAZİLERİMİZİN YANINDADIR"

Bakan Bilgin, paylaşımında, "Meclise sunduğumuz çalışmayla; Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş Gazilerimizin yanındadır." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!