Yandex Metrica

Son dakika: Ayçiçek yağına dev indirim! Kararı resmen başkan duyurdu

Son dakika: Ayçiçek yağına dev indirim! Kararı resmen başkan duyurdu

Daha önce Toprak Mahsulleri ile fiyat farkının çok olmasından ötürü eleştirilere maruz kalan Tarım Kredi Kooperatifi, vatandaşlardan gelen istek üzerine ayçiçek yağını aynı fiyattan satmaya başladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:51

Üreticiden tüketiciye aracısız satış yapan Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) ait marketlerde 92.5 TL’ye satışı yapılan ayçiçek yağı, kamuoyunun talebi üzerine Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde de satılmaya başlandı.

İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi Haberi Görüntüle

 TMO SATIŞ NOKTALARINDA 92,5 TL'DEN SATIŞA SUNULMUŞTU

Yeniakit'in aktardığı habere göre, piyasada 130 TL bandında satılan 5 litrelik sıvı ayçiçek yağı, TMO ürün satış noktalarında 92.5 TL’den satışa sunulmuştu. Daha yaygın şube ağına sahip ve yine bir kamu teşebbüsü olan Tarım Kredi marketlerinde ise fiyatlar TMO’dan bir miktar yüksekte bulunuyordu. En yaygın zincir marketlerin fiyatları ise TMO’ya göre yüzde 15-20 civarında yüksek.

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Haberi Görüntüle

TARIM KREDİ MARKETLERİNİN TMO İLE AYNI FİYAT OLMASI TALEP EDİLDİ

Kamuoyu daha ulaşılabilir şubelere sahip olan Tarım Kredi marketlerinde de fiyatların TMO ile aynı olmasını talep etti. Bunun üzerine yeni bir adım atılarak talebe karşılık verildi. TMO’da 92.5 TL’ye satılan ayçiçek yağı Samsun'da Tarım Kredi marketlerinde de satılmaya başlandı. Ürüne yoğun talep gösteren vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading