Yandex Metrica

Son dakika: Asgari ücrette yeni rakam ortaya çıktı! Canlı yayında açıklandı

Son dakika: Asgari ücrette yeni rakam ortaya çıktı! Canlı yayında açıklandı

Asgari ücret Ocak 2023 zamları için tahminler devam ederken, konuyla ilgili bir açıklamada Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:58

Asgari ücrette 2023 Ocak ayı için yeni zam gündemdeki yerini korurken konuya ilişkin hükümetten ve yetkililerden birçok açıklama da gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu:  Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Haberi Görüntüle

'ASGARİ ÜCRET YÜZDE 200 ARTIRILMASI GEREKİYOR'

Habertürk'te Serap Belet'in sunduğu Olaylar ve Görüşler programının bu haftaki konuğu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan oldu. Gündeme dair değerlendirmede bulunan Erbakan merak edilen asgari ücret konusuna da değindi. 2022 yılındaki yüksek enflasyona vurgu yapan Erbakan, 2023 asgari ücretinin yüzde 200 artması gerektiğini savundu.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Sivas-İstanbul seferleri başlıyor! Süre kısalacak Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Sivas-İstanbul seferleri başlıyor! Süre kısalacak Haberi Görüntüle

'ÖNCEKİLERDEN FARKLI BİR HAZIRLIĞIN İÇİNDE OLDUĞUNU BİLİYORUM' 

Asgari ücretin ne kadar olacağı konusunda gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye çevrilmiş durumda. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücretle ilgili son olarak, "Şu anda bu konuyla ilgili çalışmaları başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum. Ama biz, havada uçuşan değil de yere sağlam basan adımları atacağız ki zihinlere iyi yerleşsin." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading