Yandex Metrica

Son dakika: Asgari ücrette son rakam belli oldu! 10.186 TL detayı dengeleri değiştirecek

Son dakika: Asgari ücrette son rakam belli oldu! 10.186 TL detayı dengeleri değiştirecek

Vergi uzmanları tarafından Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısının ardından asgari ücretin 7 bin 500 TL gibi bir rakama yükseltileceği iddia edilirken TÜRK-İŞ'in yoksulluk sınırı raporu dengeleri değiştirecek gibi duruyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:59

Ücret artışlarında başvurulan kaynaklardan biri olan TÜRK-İŞ yoksulluk sınırı araştırmasının sonuçları belli oldu. 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Sivas-İstanbul seferleri başlıyor! Süre kısalacak Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Sivas-İstanbul seferleri başlıyor! Süre kısalacak Haberi Görüntüle

MALİYETLER ARTTI

Buna göre, vergi uzmanları tarafından 7 bin 500 TL olarak iddia edilen yeni asgari ücret rakamı, bekar bir kişinin yaşam maliyetinin 10 bin liraya yükselmesinin ardından yeniden masaya yatırıldı.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

4 KİŞİLİK BİR AİLENİN AYLIK GIDA HARCAMASI 7 BİN 425 TL

2022 Ekim ayı sonuçlarına göre, gıda fiyatları aylık yüzde 2,48, yıllık yüzde 134,77 arttı. Bunun aynında dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 7 bin 425,23 liraya yükseldi.

Bugün borsa açık mı, kapalı mı 23 Nisan? Borsa bugün kaça kadar açık, işlem yapılır mı? Bugün borsa açık mı, kapalı mı 23 Nisan? Borsa bugün... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?

Aralık ayında toplanması beklenen Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda alınacak karar vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. 

Bu noktada Ankara kulislerinden asgari ücretin 7 bin 500, 8 bin, 8 bin 500 gibi rakamlara yükseltileceği sıklıkla dile getiriliyor. Öte yandan, bazı uzmanlar yaptıkları açıklamalarda 9 bin TL - 10 bin TL arasında bir rakam telaffuz ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading