Yandex Metrica

Son dakika: Araç sahiplerine 'oh' çektiren haber! Akaryakıt fiyatları 12 TL'ye düşecek

Son dakika: Araç sahiplerine 'oh' çektiren haber! Akaryakıt fiyatları 12 TL'ye düşecek

Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Erzegen, çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Erzegen, küresel haber akışlarıyla birlikte brent petrolde gerileme yaşanırsa benzin ve motorinde çift haneli indirimlerin görülebileceğini iddia etti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen, Sabah gazetesine akaryakıt fiyatlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Erzegen, brent petroldeki düşüşün devam etmesi halinde akaryakıt fiyatlarında da çift haneli indirimlerin yapılabileceğine işaret etti.

4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları neler? 4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları... Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI 12 LİRA SEVİYESİNE İNEBİLİR

Zafer Ergezen'in konuya ilişkin değerlendirmeleri şu şekilde:

"Ben petrol fiyatlarının düşme ihtimalini yükselme ihtimalinden daha beklenebilir olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönem için 85-87 dolar bandının en olası bir fiyatlama olduğunu düşünüyorum. Bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda ise çift haneli indirimler görebiliriz”

Zafer Ergezen'in iddialarına göre akaryakıt fiyatlarında özellikle Türkiye'de ciddi indirimlerin yansıması bekleniyor. Brent petrolde 65 dolar seviyeleri görüldüğü ve doların da çok ciddi bir yükselişe girmediği takdirde benzin ve motorin litre fiyatının 12 lira seviyesine ineceği iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading