Yandex Metrica

Son dakika: Amazon Türkiye dünyaca ünlü markaların fiyatlarında rekor indirim yaptı!

Son dakika: Amazon Türkiye dünyaca ünlü markaların fiyatlarında rekor indirim yaptı!

Türkiye pazarına girer girmez en çok tercih edilen e-ticaret şirketlerinden biri olan Amazon, Gülümseten Kasım, etkinliğini başlattığını açıkladı. Gülümseten Kasım'da dünyaca ünlü markalarda indirim yapıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

Türkiye'de internet alışverişlerinde tercih edilen markalardan biri olan Amazon, kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim günlerini başlattı. Söz konusu indirimler kapsamında, Canon, Xiaomi, Gillette, Arzum, GoPro gibi birçok markada fiyatlar düşürüldü. Ayrıca Prime müşterilerine bedava ve hızlı kargo imkanı da getirildi.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

GÜLÜMSETEN KASIM KAMPANYA DETAYLARI

Gülümseten Kasım kampanyası süresince belirli tarihler arasında Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından, satıcısı Amazon Türkiye olan ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, ünlü komedyenlerin Zorlu PSM’de gerçekleşecek seçili stand-up gösterileri için kontenjanlarla sınırlı biletleri, Prime üyeliğinin de aylık ücreti olan, sadece 7,90 TL karşılığında satın alabilecek.

Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara çıkabilir... Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara... Haberi Görüntüle

STAND-UP GÖSTERİLERİNE BİLET VERİLECEK

"Gülümseten Kasım Akşamları" adı altında Zorlu PSM'de, sevilen komedyenler Baturay Özdemir ve Kaan Sekban ile 70'i aşkın stand-up sanatçısını bünyesinde barındıran TuzBiber'in sürpriz 6'lı konseptiyle sahne alacağı gösterilerde geçerli olacak kampanyanın biletlerine kampanya sayfasında belirtilen tarihler arasında 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Amazon.com.tr müşterileri, kayıtlı e-mail adreslerine gelen kodlar ile PASSO üzerinden sadece 7,90 TL'ye sahip olma şansını yakalayacakları biletler ile gösterileri izleyebilecek.

Gülümseten Kasım kampanyası boyunca, Zorlu PSM'de gerçekleşecek seçili komedi şovlarına davetiye satın alma fırsatının yanı sıra birbirinden eğlenceli stand-up sanatçılarının kısa gösterileri de online olarak Amazon sosyal medya hesapları üzerinden tüm Amazon müşterilerine ulaşacak.

TuzBiber platformuyla birlikte hazırlanan online içerikler, her cuma günü Tuzbiber ve Amazon Instagram kanallarından yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading