Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Akaryakıtta indirim devri sona erdi! Önce motorin şimdi benzin! Devasa zam geliyor

Son dakika: Akaryakıtta indirim devri sona erdi! Önce motorin şimdi benzin! Devasa zam geliyor

Brent petrol fiyatları son bir buçuk yılın en düşük seviyesine kadar indi. Geçtiğimiz hafta motorine gelen indirim ve zamlar fiyatlarda iniş ve çıkışlara neden oldu. Dolar/TL kurundaki yukarı yönlü hareketler ve petrol piyasasındaki oynaklıklarla akaryakıt fiyatları yeniden değişmesine neden olacak. Yapılan açıklamalara göre, bu gece yarısından itibaren benzine zam gelecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:38

Akaryakıt fiyatları uluslararası enerji piyasalarda yaşanan değişiklerden dolayı sürekli bir hareketlilik gösterdi. Motorine toplam 2 lira indirimin gelmesiyle 20 liranın altına düşerek benzinden daha ucuz olmuştu. Ancak 21 Mart tarihinde yapılan 80 kuruşluk zam litre fiyatını yeniden 20 liranın üzerine yükseldi. Bu süreçte benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik yaşanmazken, zam furyası bu kez benzine de yansıdı. Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre benzine pazartesi gece yarısından itibaren zam gelecek.

Bakan Şimşek: Türkiye'nin kredi notu daha da yükselecek Haberi Görüntüle

PTEROL FİYATLARI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DALGALI SEYİR İZLEYECEK 

Brent petrol 20 Mart haftasının son işlem gününde 76 dolara kadar çıktı. Bankacılık krizleri sonrası piyasalarda yaşanan panik petrolün varil fiyatının rekor seviyelerde düşürdü. 27 Mart haftasına 75 dolar bandında başlayan petrol fiyatlarının önümüzdeki günlerde dalgalı seyrine devam edebileceği açıklandı. Dolardaki yükseliş ve finans dünyasını sarsan gelişmelerle gerileyen petrol Suriye'de ABD öncülüğündeki koalisyon üssüne İHA saldırısının ardından yükselen gerilimin bölgede arz kesintisine neden olabileceğine yönelik endişelerle yükseldi. 

,

Paralar hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş resmen duyurdu: 4 milyar TL... Haberi Görüntüle

BENZİNE NE KADAR ZAM GELDİ? 

Enerji piyasalarında yaşanan dalgalanmalara rağmen benzin fiyatları yurt içinde son bir buçuk aydır herhangi bir değişiklik yaşamadı. Motorin fiyatlarında ise sürekli olarak değişiklikler yaşandı. Son alınan bilgilere göre bu geceden itibaren benzine 81 kuruş zam gelecek. Böylelikle İstanbul’da benzinin fiyatı 21,37 liraya çıkacak. Ankara ve İzmir’de ise 21.74’e çıkacak. 

Ayçiçek yağında büyük indirim! Ramazan öncesi raflar boşalacak! İşte o... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,50 TL

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 20,43 TL

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,54 TL

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 20,49 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 20,94 TL

Motorin fiyatı: 20,89 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 20,92 TL

Motorin fiyatı: 20,97 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading