Yandex Metrica

Son dakika: Akaryakıta rekor zam geliyor! Brent petrol 83 TL birden yükseldi

Son dakika: Akaryakıta rekor zam geliyor! Brent petrol 83 TL birden yükseldi

Piyasalar yarın akşam 21.00'de açıklanacak olan FED'in faiz kararını beklerken brent petrolde yükseliş hareketi başladı. Dün 92 dolardan fiyatlanan brent petrol 96,5 dolara kadar yükseldi. Yaşanan ani hareketle benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:00

Brent petrolde yükseliş başladı. Küresel piyasalar FED'in yarın akşam 21.00'de açıklayacağı odaklanırken Asya hisse senetleri ile beraber brent petrol fiyatlarında yükseliş yaşandı. 

Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı, kapalı mı, işlem yapılır mı? Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı,... Haberi Görüntüle

BİR ANDA ARTTI 

ABD ham petrolü önceki iki seansta yaklaşık yüzde 3 kaybettikten sonra varil başına 87 doların üzerine çıktı. Brent petrol ise 96 doların üzerinde işlem görüyor.

Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine zam, indirim geldi? Güncel akarkayıt fiyatları ne kadar oldu? Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine... Haberi Görüntüle

FED'İN FAİZ KARARI BEKLENİYOR 

Merkez bankaları enflasyonu azaltmak için para politikasını sıkılaştırmaya devam ederken, Fed Çarşamba günü oranlar hakkında bir karar verecek. Daha zayıf bir dolar da petrolü destekleyerek para birimindeki emtia fiyatlarını yatırımcılar için daha çekici hale getirdi.

Petrol, Haziran ayının başından bu yana değerinin neredeyse üçte birini kaybederken, OPEC+ ittifakının önemli üretim kesintilerini kabul etmesinin ardından geçen ay Mayıs ayından bu yana ilk aylık kazancını sınırladı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading