Yandex Metrica

Son dakika: Akaryakıt fiyatları 5 TL birden düşüyor! Türkiye'yi karıştıran iddia

Son dakika: Akaryakıt fiyatları 5 TL birden düşüyor! Türkiye'yi karıştıran iddia

Brent petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Düşüş sonrası benzin fiyatı ve motorin fiyatları için indirim beklentisi oluştu. İndirim henüz netleşmezken konuşulan rakam ise herkesi şaşırttı. Akaryakıtta indirimin 5 liranın üzerinde olabileceği iddia edildi.

Ekonomi

01.04.2024, 11:22

Petrol fiyatlarında 9 ayın en düşük seviyesi görülürken en sert satış dönemi yaşandı. Düşüş sonrası başta benzin ve mazot fiyatları olmak üzere akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluştu. 

Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur emeklisinin en düşük emekli maaşına enflasyon farkı! Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur... Haberi Görüntüle

5 LİRADAN FAZLA İNDİRİM YAPILACAK

Karar’da yer alan haberde, ortaya atılan iddialara göre akaryakıt fiyatlarında 5 liradan daha fazla bir indirim yapılacağı belirtildi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Haberi Görüntüle

BRENT PETROL YÜKSELİŞE GEÇTİ

Ancak 5 liralık indirim söylentisi olsa da petrol piyasaları bugün yükselişe geçti. Brent petrol bu sabaj 83,50 doların üzerine yükselirken, ham petrol ise 77,35 dolardan işlem görüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading