Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti'den EYT ve sözleşmeli kadro müjdesi! Tarih belli oldu

Son dakika: AK Parti'den EYT ve sözleşmeli kadro müjdesi! Tarih belli oldu

Son dakika haberleri... AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, ''EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçilmesine ilişkin düzenlemeleri Aralık ayı içinde yapmayı planlıyoruz. En kötü ihtimal 2023 yılı başında yasalaşmasına şahit olacağız.'' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve kamudaki sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emin Akbaşoğlu, ''EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçilmesine ilişkin düzenlemeleri Aralık ayı içinde yapmayı planlıyoruz. En kötü ihtimal 2023 yılı başında yasalaşmasına şahit olacağız.'' ifadelerini kullandı.

EYT düzenlemesinden ilk etapta yaklaşık 1,5 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. 

Cevdet Yılmaz'dan ekonomi programına vurgu: Kamuda tasarruf önceliğimiz Cevdet Yılmaz'dan ekonomi programına vurgu: Kamuda tasarruf önceliğimiz Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamudaki sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik düzenlemeye ilişkin, yaptığı açıklamada "Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleşmelilerin kadroya geçişinde, 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk süresi olacaktır. Dolayısıyla sözleşmeliden kadroya geçiş 3 artı 1 yıllık bir süre sonunda gerçekleşecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading