Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti'den asgari ücret müjdesi! 'Herkesi memnun edecek'

Son dakika: AK Parti'den asgari ücret müjdesi! 'Herkesi memnun edecek'

Milyonlarca vatandaş asgari ücret çalışmalarından gelecek müjdeli haberi beklerken AK Parti  Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yeni bir açıklama yaptı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:51

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılan ara zammın ardından vatandaşlar aralık ayında toplanması beklenen Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan çıkacak zam kararını merak etmeye başladı.

SGK'den milyonları ilgilendiren açıklama: Tarihler uzatıldı SGK'den milyonları ilgilendiren açıklama: Tarihler uzatıldı Haberi Görüntüle

BAKAN BİLGİN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Bakan Bilgin asgari ücrete yapılacak olan zamma ilişkin ‘enflasyonun altında kalmayacağı’ mesajını verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, ise "Asgari ücret konusunda vatandaşlar beklentilerini yüksek tutsunlar mı? Yine şaşrıtan bir rakam gelir mi?" sorusuna yanıt verdi.

IMF'den Türkiye açıklaması: 'Herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok' IMF'den Türkiye açıklaması: 'Herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok' Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANIMIZ FEVKALADE İYİLEŞTİRMELERE İMZA ATMIŞTIR"

Sabah TV'den Onur Şahanoğlu'nun konuğu olan Akbaşoğlu, yaptığı açıklamada "Bu konuda hem Çalışma Bakanımız hem işçi ve işveren sendikaları bütün toğlum kesimleriyle istişare halinde. Sayın Cumhurbaşkanımız da bugüne kadar bütün toğlum kesimlerine yönelik fevkalade iyileştirmelere imza atmıştır. Bu anlamda asgari ücretle ilgili de gerçekten iyi bir düzenleme, işçilerimizi ve milletimizi memnun edecek bir düzenleme yapılacağını ifade edebilirim.

Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor: İşte güncel rakamlar Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor:... Haberi Görüntüle

"MİLLETİMİZİ HİÇBİR ZAMAN ENFLASYONA EZDİRMEDİK"

Her zaman milletimiz memnun ettik ve hiçbir zaman enflasyona karşı ezdirmedik. Bunu herkes zaten yaşayarak görüyor. Bizim enflasyonun üzerinde bir artış yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat boykotu hafta sonu başlatılıyor! Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat... Haberi Görüntüle

"ÜMİDİ ORTAYA KOYAN AK PARTİ'DİR"

Memurlarla Bağ-Kur SSK ve Emekli Sandığı'na tabii emekiliere dönük, gerçekten alım güçlerini artıracak ve onları gerçekten memnun edecek düzenlemeleri de yıl sonu itibariyle yani Ocak başı itibariyle de inşallah gerçekleştireceğiz.

Toplumun tamamına yönelik olumlu adımları attık, atyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Bu konuda rahat olsunlar. Ümidi ortaya koyan AK Parti'dir. Ümidi ortaya koyan Cumhur İttifakıdır. Ümidi ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading