Yandex Metrica

Son dakika: Aile Bakanlığı destek ödemelerine başladı! Sadece e-Devlet'ten bakılacak

Son dakika: Aile Bakanlığı destek ödemelerine başladı! Sadece e-Devlet'ten bakılacak

Destek ödemelerine hakkında detaylar merak edilirken ödeme müjdesi haberi verildi. Devlet tarafından hak sahiplerine destek ödemesi yapıldığı ifade edilirken devlet evinde hasta, yardıma muhtaç kişilere bakanlara para desteği vereceği söylendi. Konu ile alakalı olarak Bakan Yanık bazı değerlendirmeler yaptı ve evde bakım maaşı ödemeleriyle alakalı geçtiğimiz hafta detayları açıkladı. Bakan Yanık’ın verdiği bilgilere göre evde bakım maaşı hesaplara aktarıldı. Bu noktada maaş almak isteyenler e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabilecek. Aynı sayfa üzerinden maaşlar da sorgulanabiliyor. Ödemeler, Ziraat Bankası SMS yolu ile veya e devlet üzerinden de kontrol sağlanabiliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Destek ödemelerine hakkında detaylar merak edilirken ödeme müjdesi haberi yetkililerden geldi. Konu ile alakalı olarak Bakan Yanık bazı değerlendirmelerde bulundu. Evde bakım maaşı ödemeleriyle alakalı geçtiğimiz hafta detaylar açıklandı. 

Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar etkili olacak! Türkiye'den ticaret hamlesi: Yeni sınır kapısı geliyor! Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar etkili olacak! Türkiye'den ticaret hamlesi: Yeni... Haberi Görüntüle

AY SONU BEKLENMEDEN HESAPLARA AKTARILDI

2022 yılı Ocak-Temmuz dönemi için evde bakım yardımı 2.354 TL olarak ödendiği kaydedilirken evde bakım maaşının her ayın 15’i ve sonu arasında ödendiği söylendi. Konu ile alakalı olarak bu ay, ayın sonu beklenmeden şimdiden hesaplara aktarıldı.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

E DEVLET VE ZİRAAT BANKASI ÜZERİNDEN SORGULAMA YAPILABİLİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın E-Devlet kapısında bulunan sayfasından detaylar görüntülenebilen evde bakım maaşı ödeme bilgileri, Ziraat Bankası üzerinden de SMS ile de öğrenilebiliyor. Sisteme kayıtlı olan kişiler, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulamayı gerçekleştirebiliyor.

Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Haberi Görüntüle

SMS İLE SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası'ndan alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümünden sorgulamayı gerçekleştirebiliyor. Bu noktada BAKIYE yazıp, 4747’e SMS gönererek sorgulayabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading