Yandex Metrica

Son dakika: 3600 ek gösterge için resmi tarih belli oldu! Müjdeyi Bakan Bilgin verdi

Son dakika: 3600 ek gösterge için resmi tarih belli oldu! Müjdeyi Bakan Bilgin verdi

Önceki gün toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında 3600 ek gösterge ve asgari ücretle ilgili bir sunum yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, düzenlemenin ocak ayında Meclis'e gönderileceğini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 22:01

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında milyonlarca işçi ve işverenin beklediği asgari ücret ele alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret ile ilgili bir sunum yaptı.

Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET KONUSU ANKET ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Tüm kesimlerin taleplerinin alındığını ve anket çalışması yapıldığını belirten Bilgin, "Anket çalışmamız bu hafta sonu sonuçlanacak. İşverenin ikna olacağı çalışanı da enflasyona ezdirmeyeceğimiz bir ücret olacak. Aralık ayında resmi prosedür başlıyor" ifadelerini kullandı.

Anket sonuçlarının haftasonu sonuçlanacağı öğrenildi. Net 2 bin 825 lira olan mevcut asgari ücretin yeni yılda net 3 bin 700 lira seviyesine çıkarılması bekleniyor.

3600 ek gösterge

2024 DOAŞ temettü ne zaman yatacak? DOAS temettü yattı mı? 2024 DOAŞ temettü ne zaman yatacak? DOAS temettü yattı mı? Haberi Görüntüle

OCAK AYINDA MECLİSTE OLACAK

Toplantıda 3600 ek gösterge de gündeme geldi. Bilgin düzenlemenin Ocak ayında Meclis'e gönderileceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading