Yandex Metrica

Sigaraya zam mı geldi? 2 Temmuz en düşük sigara fiyatı ne kadar? Güncel sigara fiyatları!

Sigaraya zam mı geldi? 2 Temmuz en düşük sigara fiyatı ne kadar? Güncel sigara fiyatları!

Sigaraya zam mı geldi sorusu internette aranıyor. Vatandaşlar tarafından merakla takip edilen sigara fiyatları, sigara içenler tarafından araştırılıyor. Sigaraya zam gelip gelmediği hakkında aramalar devam ediyor. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara zammı hakkında açıklama yaptı. Peki sigaraya zam mı geldi? 2 Temmuz en düşük sigara fiyatı ne kadar? Güncel sigara fiyatları!

Ekonomi

01.02.2024, 04:30

Sigara zammı ve güncel sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İnternette 2 Temmuz sigara fiyatları hakkında arama yapılıyor. Dün alınana kararla birçok sigara markasına zam geldi. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette sigaraya zam mı geldi diye araştırma yapılıyor. Peki sigaraya zam mı geldi? 2 Temmuz en düşük sigara fiyatı ne kadar? Güncel sigara fiyatları!

Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam yolda! Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam... Haberi Görüntüle

SİGARAYA ZAM MI GELDİ?

Sigara fiyatları günün en çok arananları arasına girdi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara zammı hakkında açıklama yaptı. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı, bir sigara grubuna daha zam geldiğini ilan etti.

Özgür Aybaş sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sigara fiyatlarına 2 TL kadar bir daha zam yapıldığını duyurdu.

Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat duyurdu! Türkiye-Irak ticaret hacmi genişliyor Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK SİGARA FİYATI NE KADAR?

Sigara fiyatlarına dün gelen 2 liralık zamdan sonra en düşük sigara fiyatı 25,50 TL, en yüksek sigara fiyatı 40 TL olarak satılmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading