Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sigara fiyatlarına zam gelecek mi? Temmuz 2022 sigara fiyatları nedir?

Sigara fiyatlarına zam gelecek mi? Temmuz 2022 sigara fiyatları nedir?

Sigaraya zam mı geldi sorusu gündemde yerini aldı. Vatandaşlar tarafından merakla takip edilen sigara fiyatları, sigara içenler tarafından araştırılıyor. Sigaraya zam gelip gelmediği hakkında aramalar devam ediyor. En düşük ve en yüksek sigara fiyatları merak ediliyor. Peki, sigara fiyatlarına zam gelecek mi? Temmuz 2022 sigara fiyatları nedir? Güncel sigara fiyatları!

Ekonomi

23.01.2024, 19:35

Sigaraya zam mı geldi sorusu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Tütün üreticileri ve kullanıcıları tarafından en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları araştırması yapılıyor. Peki, sigara fiyatlarına zam gelecek mi? Temmuz 2022 sigara fiyatları nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev sahipleri dikkat! 2024 emlak vergisi ödeme tarihi: Emlak vergisi... Haberi Görüntüle

2 LİRA ZAM GELMİŞTİ

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş ise, geçtiğimiz günlerde bir sigara grubuna daha 2 lira zam geldiğini açıkladı.

Ayrıca bu sene alkollü içeceklere ve sigara fiyatlarına yapılması beklenen %60'a varan ÜFE güncellemesi de sigaralara uygulanmayacak.

O tarihe kadar aldın aldın! Kelepir arsa satışları başladı: Milli... Haberi Görüntüle

27 TEMMUZ EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Son zam uygulaması sonrası %10'luk ÖTV artışı sonrası 1 paket sigaradan alınan Özel Tüketim Vergisi 1.69 lira artış göstermişti ve son zam geçtiğimiz ay uygulanmıştı. Yapılan ÖTV zammı sigara paket fiyatlarına henüz yansımış değil. Ancak uygulanan zam oranı fiyatlara yansıdıktan sonra sigaralarda 2 ila 4 lira arasında bir artış yapılması bekleniyor.

Sigara fiyatlarındaki son durum vatandaşların gündeminde bulunuyor. Sigara gruplarındaki en ucuz ve en pahalı fiyatlar merak ediliyor. Yapılan zamlar sonrası en düşük sigara fiyatı 25,50 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 40 TL'yi görmüş olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading