Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? 5 Temmuz sigara fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi?

Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? 5 Temmuz sigara fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi?

Sigaraya zam mı geldi sorusu internette aranıyor. Vatandaşlar tarafından merakla takip edilen sigara fiyatları, sigara içenler tarafından araştırılıyor. Sigaraya zam gelip gelmediği hakkında aramalar devam ediyor. Peki, Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? 5 Temmuz sigara fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ekonomi

01.02.2024, 08:14

Sigara zammı ve güncel sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İnternette 2 Temmuz sigara fiyatları hakkında arama yapılıyor. Yeni bir karar ile gündeme gelen sigara zammı hakkında vatandaşların araştırdığı, "Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? 5 Temmuz sigara fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Ramazana özel dev indirimler! CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketlerde 2 al... Haberi Görüntüle

5 TEMMUZ SİGARA FİYATLARINA ZAM GELDİ Mİ?

Sigaraya yapılan zamların ardından ürünlerdeki fiyatlar tütün kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Sigaraya geçtiğimiz günlerde uygulanan %10'luk ÖTV artışı sonrası 0.71 lira olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 liraya yükselmişti. Yaşanan gelişme sonrası sosyal medyada ise sigaraya 9 TL zam geleceği iddia edilirken, son fiyatlar da merakla takip edilmeye başlandı.

Son zam uygulaması sonrası %10'luk ÖTV artışı sonrası 1 paket sigaradan alınan Özel Tüketim Vergisi 1.69 lira artış göstermişti ve son zam geçtiğimiz ay uygulanmıştı. Yapılan ÖTV zammı sigara paket fiyatlarına henüz yansımış değil. Ancak uygulanan zam oranı fiyatlara yansıdıktan sonra sigaralarda 2 ila 4 lira arasında bir artış yapılması bekleniyor.

Bakan Bolat son noktayı koydu: 'Kamu kurumları, devlet şirketleri asla... Haberi Görüntüle

2 LİRA DAHA ZAM GELDİ

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş ise, bir sigara grubuna daha 2 lira zam geldiğini duyurdu.

Ayrıca bu sene alkollü içeceklere ve sigara fiyatlarına yapılması beklenen %60'a varan ÜFE güncellemesi de sigaralara uygulanmayacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 2 banka için kritik 'Altın' kararı! Haberi Görüntüle

5 TEMMUZ EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Yapılan zamlar sonrası en düşük sigara fiyatı 25,50 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 40 TL'yi görmüş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading