Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sıfır otomobil alacaklara müjde! Fiyatlar o tarihte rekor seviyede düşecek

Sıfır otomobil alacaklara müjde! Fiyatlar o tarihte rekor seviyede düşecek

Son 2 yılda otomobil fiyatlarının çip krizi sonucu artışa geçmesi ile beraber sektör neredeyse durma noktasına geldi. Fakat güzel haber Opel'den geldi. Opel Türkiye Genel Müdürü Emre Özocak yaptığı açıklamada çip krizinin sona erdiğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:23

2 yıldır otomobil sektörü çip krizi ile mücadele etmeye çalışırken otomobil fiyatları da aynı oranda artış gösterdi. Fiyatlardaki artış vatandaşta bıkkınlık yaratırken güzel haber Opel Türkiye Genel Müdürü Emre Özocak'tan geldi. 

İlk evim konut kredisi ile hayaller gerçek olacak: AKBANK'ta düşük... Haberi Görüntüle

FİYATLAR DÜŞECEK 

2022 Mart ayında başlayan Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında çeşitli sektörler üzerinde hareketlilik yaşanırken tedarik krizlerine bir yenisi daha dahil edildi. Çip krizi Türkiye'de otomotiv sektöründe büyük çöküşe neden olurken Opel'den önemli açıklama geldi.

Eş zamanlı olarak yatırılacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 4a 4b... Haberi Görüntüle

ÇİP KRİZİ SONA ERDİ 

Opel Türkiye Genel Müdürü Emre Özocak, gündemde olan çip krizine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kendileri için çip krizinin artık sorun olmayacağını bildirirken bayilerde talebi karşılayacak kadar araç olmadığından bu durumun asıl nedeni ise lojistlik kaynaklı olduğu belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading