Yandex Metrica

SGK-SSK ve Bağkur emeklilerine müjde! Maaşlarına ek olarak 1.233 TL zam geliyor

SGK-SSK ve Bağkur emeklilerine müjde! Maaşlarına ek olarak 1.233 TL zam geliyor

SGK-SSK ve Bağ-Kur'luların beklediği müjde duyuruldu. Uzun süredir gündemde olan emekli maaşlarına yapılacak olan zam konusunda netliğe varıldı. Emeklilik maaşlarına 1233 TL zam yapılacağı belli oldu. İşte emekli maaşına gelecek olan zam ile ilgili detaylar...

Ekonomi

02.02.2024, 02:41

2022 yılının başında emekli maaşlarına yapılan zam ile ev ekonomisi rahatlayan emekliler yıl içinde gelmesi beklenen 2. zam haberine kulak kesilmişti. Emekliler için yeni zam haberi sonunda duyuruldu.

2022 yılında maaşlara gelen zam birlikte rahat bir nefes alan emekliler, bir süredir maaşlara gelecek olan ek zam haberlerini takip ediyordu. Sonunda emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Memur ve memur emeklilerinin dışında Bağ-Kur ve SSK emeklilerin de 1.233 TL ek zam yapılıyor.

Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye... Haberi Görüntüle

3600 EK GÖSTERGE KONUSU 

Milyonlarca çalışan ve emeklinin haber beklediği 3600 ek gösterge çalışmalarında ilerlemeler yaşandı. Bu bağlamda 3600 ek göstergeyle ilgili çalışmalar tamamlandığında maaşlara önemli derecede katkı sağlanacak.

Milyonlarca çalışan ve emeklinin gelmesini beklediği 3600 ek gösterge çalışması için geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimat sonrasında yeniden gündemdeki yerini almıştı.

3600 ek göstergenin kabul edilmesinden sonra maaşlarda önemli ölçüde artış yaşanacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading