Yandex Metrica

SGK, GSS, ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlar siliniyor

SGK, GSS, ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlar siliniyor

2023 vergi, SGK, GSS, trafik cezası olanlar dikkat detaylar açıklandı.Borç yapılandırmasında 2 bin liranın altında borcu bulunan 7.6 milyon kişinin 4.6 milyar liralık borcu silinecek. Öğrenim ve katkı kredilerinde de gecikme zammının üzeri çizilecek. detaylar haberimizde..

Ekonomi

23.01.2024, 20:23

2023 Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde yapılandırmaya ilişkin yasa teklifinin analizi sunuldu. Teklif, kamuya ve bazı kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarına olan borçların yapılandırılarak ödenmesini içeriyor.

İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi Haberi Görüntüle

31 ARALIK 2022 ÖNCESİNİ KAPSAYACAK

Sabah’tan Hazal Ateş’in haberine göre; 31 Aralık 2022 ve öncesindeki bütün kamu ile ilgili alacak ve borçlar yapılandırma kapsamı içerisinde değerlendirilecek.Teklifin kesinleşmiş alacaklar ile ilgili yapılandırma hükümlerinin kapsamına, vergi dairelerine ödenmesi gereken toplam 521 milyar lira alacak giriyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya oturulması söz konusu değil' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya... Haberi Görüntüle

43.5 MİLYAR LİRA TAHSİLAT YAPILABİLECEK

Son yapılandırma kanunu çerçevesinde kesinleşmiş alacaklar ile ilgili başvuru ve tahsilat tutarı dikkate alınarak 43.5 milyar lira tahsilat yapılabileceği değerlendiriliyor.Kesinleşmemiş veya dava safhasında bulunan alacaklar için de yapılandırma imkanı getiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading