Yandex Metrica
SON DAKİKA
SGK'dan çalışanlara müjde! 2. el Hyundai arabalar 30 bin ile 50 bin TL arasında satılmaya başladı

SGK'dan çalışanlara müjde! 2. el Hyundai arabalar 30 bin ile 50 bin TL arasında satılmaya başladı

SGK tarafından paylaşılan icralık araç ilanları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Piyasa fiyatından çok daha ucuza satılan bu araçlar ihale usulü satılıyor. Aracın modeline göre fiyatlar 30 bin ile 60 bin TL arasında değişiyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:25

SGK'nın icralık ilanlarını takip ederek piyasa fiyatından çok daha ucuza araç sahibi olmak mümkün. Model ve hasar durumuna göre 30 bin TL ile 100 bin TL arasında değişen fiyatlar, birçok vatandaşın araç sahibi olma hayaline hizmet ediyor.

İcralık araba almak isteyenlerin ilk olarak araştırdıkları arasında icralık araba nasıl alınır sorusu yer alıyor. İcralık arabalar devlet tarafınsan el konulan mallar olmasından dolayı oldukça güvenilir bir alışveriş olmasına olanak tanır.

İcra olarak el konulan araçlar devlet tarafından güvenli bir şekilde muhafaza edilir. Bilirkişi tarafından gerekli raporlamalar yapılır ve araç ekspertize gönderilir. Ardından e-uyap sistemiyle birlikte araçlar ilana konulur. Aracın piyasa değeri belirlendikten sonra belirli bir yüzdelik dilim kadar teminat bedeli ortaya çıkar. Ardından ilana verilen teklifler alınır. Teklifler değerlendirildikten sonra araç satılmazsa ikinci bir ilan açılır. Araca el konulmadan önceki sahibi satın almak için teklif verirse bu kişiye öncelik tanınmaktadır.

İşte SGK tarafından satışa çıkartılan bazı araçlar:

KAYNAK: TAKVİM

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading