Yandex Metrica
SON DAKİKA
SGK'dan bu sefer patronları sevindiren haber! İlk kez denenecek

SGK'dan bu sefer patronları sevindiren haber! İlk kez denenecek

SGK ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işverenler için yeni bir uygulamayı harekete geçirdiğini bildirdi. SGK İşveren Temsilcisi uygulaması ile çok sayıda işçi istihdam eden işverenlerin ve işyerlerinin başvurularının en kısa sürede takibe alınarak çözüleceği bildirildi.

Ekonomi

08.03.2024, 16:22

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK aracılığı ile yüksek istihdam kapasiteli fazla işçi çalıştıran büyük işverenlerin, SGK İl Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik Merkezlerinde iş ve işlemlerini takip etmek, geciktirmemek için SGK İşveren Temsilcisi uygulamasını hayata geçirdi. 

Ev alacaklar dikkat: Devletten 2 yıl ertelemeli 120 ay vadeli... Haberi Görüntüle

TEMSİLCİ GÖREVLENDİRİLECEK

Uygulama ile hitap edilen kesimler ve paydaşların talepleri dikkate alınarak çok sayıda işçi istihdam eden işverenlerin ve işyerlerinin başvurularını en kısa süre içerisinde almak, takip ederek sorunları hızlı ve nitelikli hizmet sunumu ile sonuçlandırmak amacıyla, taşra teşkilatındaki personellerin arasından “SGK İşveren Temsilcisi” görevlendirilecek.

81 ildeki SGK İl Müdürlükleri ve ilelerde kurulu Sosyal Güvenlik Merkezleri aracılığı ile yürütülüyor. Talep ve başvuruların alınmasından sonuçlandırılmasına kadar işlemlerin tamamına yakını elektronik ortamda gerçekleşiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading