Yandex Metrica

SGK'da unuttuğunuz paralarınız olabilir! Verilen tarihe kadar çekmeyenlerin parası yanıyor

SGK'da unuttuğunuz paralarınız olabilir! Verilen tarihe kadar çekmeyenlerin parası yanıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından  yıllar içinde biriken unutulmuş prim ve para borçlarına ilişkin harekete geçti. Bu haberimizde bu unutulan paranın nasıl alınabileceğinin ayrıntıları yer almaktadır.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından  yıllar içinde biriken unutulmuş prim ve para borçlarına ilişkin çalışma başlattı.  Yapılan çalışmayla SGK'ya borcu olan kişilerin unutulan para ve borçlarına dair bilgileri sorgulayabilecekleri bir sistem oluşturuldu. 

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi gün açılacak? Borsa Pazartesi açık mı? Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi... Haberi Görüntüle

PEKİ UNUTTUĞUNUZ PARANIZI NASIL ALABİLİRSİNİZ?

SGK'nın sistemine giriş yaparak kimlik numarası, doğum tarihi ve diğer gerekli bilgileri girerek borç ve prim bilgilerini o ekrandan öğenebilirsiniz. Başlatılan bu çalışmayla birlikte binlerce TL'ye kadar unutulan para ve borçlarınızı geri alabilirsiniz. 

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Haberi Görüntüle

AMAÇ VATANDAŞIN HAKKININ KORUNMASI 

SGK'nın bu adımı, yıllar öncesine dayanan unutulan borçların ortaya çıkartılmasını ve vatandaşların haklarının korunması için başlatıldı. Bu şekilde vatandaşlar, SGK'ya olan borçlarına dair bilgi sahibi olabilecek ve haklarını isterlerse bu konuda  arayabilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading