Yandex Metrica
SED ödemeleri devam ediyor! Başvuranlara 3.708 TL ödenecek! Bu ayın ödemeleri hesaplara yatırılmaya başladı!

SED ödemeleri devam ediyor! Başvuranlara 3.708 TL ödenecek! Bu ayın ödemeleri hesaplara yatırılmaya başladı!

Sosyal ve ekonomik olarak vatandaşları desteklemeye devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli programlar aracılığıyla destek ödemeleri yapıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:47

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplumda dezavantajlı konumda olan aile ve bireylere çeşitli destek ödemeleri yapıyor. Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi olarak bilinen destek ödemeleri çocukların farklı yaş grupları ve durumlarına göre değişen tutarlarda verilmektedir. Devlet tarafından vatandaşlara yapılan ödemeler anaokulu, ilkokul, ortaokul, üniversite gibi farklı kurumlardan ayrılan çocuklar için ödemeler de farklılık göstermektedir.

Altında 3 bin lira tahmini! Gram altın güne nasıl başladı?... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerine başvurmak için bakım tedbiri kararı ile ailelere dönüş, ekonomik nedenlerle muhtaç hale gelen çocuklar, bakım tedbiri kararı olan çocuklar için para desteği, muhtaç durumdaki çocuklara bakım tedbiri, felaket, afet, kaza ya da hastalık sonucu geçinemeyenlere veya hayati tehlike durumuna neden olan bir ameliyatı olan kişilere veya vefat edenlerin çocukları gibi koşullardan birine sahip olmak gerekiyor.

Depoları doldurun büyük zam yolda! Benzin ve motorine ne kadar... Haberi Görüntüle

SED ÖDEMELERİ

afından yapılan açıklamada, toplamda 645.269.922 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesinin yapıldığı belirtilmiştir. Yanık, çocuk politikalarının temelinin aile bütünlüğünün korunması olduğunu vurgulayarak, çocukların sağlıklı bir şekilde büyüyebilmeleri için ailelerin desteklenmesinin önemini vurgulamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading